Monday 21 November 2011

jelikož TVARCH má zatím v tiskové podobě nic než titulku, pojďme si prolistovat KRAUS:

vezměme to stručně - podle mě nejlepší byly zamyšlení 5 respondentů-intelektuálů na téma zda mají češi v národní povaze i odvahu (spíše ne), dobře pojednaný článek o domácím násilí (téma otevíral, nikoli s ním přibuchoval dveře, jak to mají ve zvyku místní média) atd.
výborné byly samozřejmě fotomontáže dehonestující Hradní manšaft a fikce na téma Krvavý Listopad 1989 (s fotkami popraveného A.Vondry a následně M.Štěpána :-)

neurazí rozhovor s pán a paní Fišerovi (z úřednické vlády po svržení Topola) a různé ty komponované stránky se sexem (nahotiny většinou jiné než modelky, foto Adam Holý atd.)
zbytek témat byl slabší, ale asi zas mínil mířit na jiný konec cílový skupiny (bulvár kolem bartošový resp. rozhovor v P.Čechem)

z časopisu míří linky na krausmagazin.cz kde je ale vymezeno, že to není internetová verze tišťěnýho KRAUSE, nýbrž svébytné webovky... a teď považte: Kraus si svým dlouholetým působením v rozhlase a televizi získal jisté zázemí v obou médiích. teď má časopis a přidal web. opanoval všechny existující dnešní formáty, a to se zatím nepovedlo u nás nikomu. - více Krause, bravo Kraus !


seznamka u Krause: Michaela Mauerová (35)

ps: zajímalo by mě, co má dotyčná odvážná dáma na fotkách společného s černookou pihovatou herečkou Michaelou Mauerovou (32), maminkou pěkných tříletých dvojčat ?

No comments:

Post a Comment