Friday 25 November 2011

15min Václava Bělohradského na čt2 (video)
živí spolu sdílejí společný svět. to jen mrtví se obrací do svého.

- Svaz průmyslu a dopravy ČR vydal tiskovou zprávu ve které varuje před
úbytkem odborníků v ČR, převážně v technických profesích. Takové je prý vyjádření téměř 90 % českoněmeckých podniků oslovených v průzkumu Česko-německé obchodní komory.
hmm, nechte mě říct názor takříkajíc z druhé strany - ti odborníci by tu i byli, jen se neupejpejte si je řádně zaplatit.
resp. jinak - překontrolujte si nejprve jaký zadání plní vaše personální oddělení, jestli namísto odborníků spíš neshánějí někoho komu by nevadilo že nebude brát moc peněz

...pan ministr Drábek. To je typický papaláš, člověk, který "nikdy neměl hlad" Člověk, který nikdy neměl na účtě poslední tisívku a v ruce složenky či faktury na tisícovky čtyři. Člověk, který je už teď prací ve státním aparátu tak zajištěný, že až do konce života hlad mít nebude a v zimě se nebude muset klepat zimou, aby ušetřil na topení. Člověk, jehož jediný měsíční plat by vystačil nezaměstnané rodině více než na rok přepychového života. (z blogu Radima Poláška)

Jan Kraus - Služebníku Nečasi, neztrácejte čas mudrováním

Václav Novák - Najít si práci - to je ono. jedu v tom taky...

Rodina a já: Cítím se vyhořelý (čt2, video, 25min)
a ještě úplně naopak. trapnej pořad o trapný situaci

"Nerozumím tomu, nevím, co všechno za tím je, jaké jsou to dlouhodobé dopředu myšlené tahy, netuším. Věřím, že se Pražané na takovouhle zápletku musí mračit, já se mračím taky," řekl Klaus. (článek)

No comments:

Post a Comment