Friday 13 January 2012

- když se podívám na zprávy tento týden v médiích, tak jsou to z 95% jen sračky plus předpovědi počasí, v různých verzích...
odmítám se zabývat prasárnami co publikuju na seznam.cz atd, a uvedu trochu jiný příklad. včera jsem se přichomejtl k týhle reportáži Josefa Kvasničky na čt. je to ta jejich typická normalizační škvára, nebudu komentovat detaily, podívejte se sami:
Turistická lákadla: mše a poutě (video, 2min)

- a ještě jednou na téma 'hloupé zprávy': na ministrerstvu dopravy konečně přišli nato, že registrační značky na auta je možno vydávat i podle jiných pravidel, než jsou stupidní vzestupné řady. když jsem jim to psal ve svých stížnostech v polovině roku 2004 (po vstupu do EU), tak to ještě netušili a hlavně takovou drzost že by si plebs (ovčané) mohli vystupovat z řady nemohli připustit.
teď tedy soudruzi na MD objevili ameriku, resp. zavětřili možný profit, což je ok, snad jen to zpoždění 7 let bylo zbytečné, ale co mě vytáčí, když to novináři reportují jako 'přelomovou novinku'. idioti...

Petr Robejšek: Euro a nástup národní ekonomie
Úsporná politika mířící k záchráně eura má totiž mnohem dalekosáhlejší účinky. Vede k definitivní demontáži sociálního státu a k soumraku konzumního stylu života pro nižší a střední vrstvy. Končí tak čtyři dekády trvající koexistence sociálního státu a neoliberálně inspirované hospodářské politiky.

Česko míří k rekordu ve vývozu elektřiny
Učitelé můžou na zvýšení platů zapomenout, dostali jen pár stovek

a ještě 2x Heger:
Hegerova vyhláška připraví o místo v nemocnicích až tisíc lékařů
Heger odvolá ředitele státních nemocnic, kteří nezvýší platy

No comments:

Post a Comment